Happy Tennis

 

A Happy Tennis három alapítója, Szávay Ágnes, Kapros Anikó és Gubacsi Zsófia gyermekkoruk óta a tenisz sportág szerelmesei és sikeres képviselői.

Mindhárman, professzionális teniszkarrierünk befejezése után gyermekek oktatásával kezdtünk el foglalkozni. Programunk megalkotásának kiinduló pontja az volt, hogy a mozgás és a játék örömét a teniszen keresztül minél szélesebb körben megszerettessük az óvodásokkal és az alsó tagozatos kisiskolásokkal. A Happy Tenisz program egy, kifejezetten gyermekek számára kialakított játékos teniszfoglalkozás.

A Happy Tennis lényeges alapelve az egyensúlyérzék, valamint a bal és jobb agyfélteke működésének megfelelő fejlesztése. A feladatokat gyógytornászok segítségével állítottuk össze, így a prevenció, a koordinációs és a kondicionális képességfejlesztés egyszerre jelenik meg gyakorlatainkban.

A program egész évben, és az időjárástól függetlenül kínál foglalkozásokat a gyermekek számára.

Edzőink olyan kiváló szakemberek, akik évek óta foglalkoznak a legkisebbek magas színvonalú és empatikus oktatásával. Elsődleges céljuk az, hogy a gyermekek jól érezzék magukat, miközben a sport által fejlesztik képességeiket.

Ha szeretné, hogy az Ön gyermeke, óvodája vagy iskolája is részt vegyen az oktatásban, részletesebb információkért kattintson a www.happytennis.hu weboldalra!