Rólam

 

A játék öröm! A tenisz pedig egy csodálatos játék, amelynek örömét szeretném nagyon sokakkal megosztani. Ugyanakkor ez egy nagyszerű sport is, amely edzi a testet és boldogítja a lelket. Azért foglalkozom gyermekekkel, hogy a játék élvezetét adhassam át nekik, kicsiknek és nagyoknak, épeknek és fogyatékkal élőknek egyaránt. Ezért alapítottam tenisziskolát és ezért vagyok a speciális olimpikonok nagykövete is évek óta.

A sport és a játék számomra egymással összefüggő szellemi fogalom. A sport persze küzdelem és győzni vágyás is egyben, de én nem a mások feletti diadalt, hanem önmagunk legyőzését tartom az igazi értéknek, és ezt kívánom megtanítani tanítványaimnak is.

Mi nem teniszezőket, hanem elsősorban boldog embereket szeretnénk nevelni, ehhez pedig ez a sport egy kiváló eszköz. Ha pedig sikerül a tettrekészséget, az alkotóerőt, a pozitív gondolkodást és a fair play szellemiségét átadni a gyerekeknek, akkor a tenisztudás megszerzése is sokkal könnyedebben, szinte észrevétlenül szintén sikerülni fog. Ennek szellemében vezetem tenisziskolámat, és ezért indítottuk útjára a Happy Tennis Programot, hogy a gyermekek élénk érdeklődését és játék utáni vágyát megerősítve a világra mindig nyitott jellemeket neveljünk a szívünkhöz legközelebb álló sportág, a tenisz segítségével.