Nyári táboraink

Az előző évi nyári táboraink sikerén felbuzdulva, idén is szeretettel várjuk a teniszezni vágyó gyermekeket. Játékos foglalkozásaink keretében, magas óraszámban oktatjuk tanítványainkat, hiszen ennek a tábornak a játék megtanulása, nem pedig elsősorban az időtöltés a célja. Éppen ezért, napi 2x2 órában csak a teniszre koncentrálunk, mert tapasztalataink szerint a picik azért jönnek a mi táborainkba, hogy játszanak és sportoljanak egy olyan vidám közösségben, amelyben szinte észrevétlenül sajátítják el a tenisz legalapvetőbb fortélyait.

A gyermekeket a szülők munkarendjéhez igazítva már 8 órától várjuk, közösen megreggelizünk, majd 9:30-tól kezdődően elsősorban a technikai képzésre helyezzük a hangsúlyt, hiszen ekkor a gyermekek még sokkal fogékonyabbak az újdonságok elsajátítására. Ezt ebéd, majd csendes pihenő követi a MOM Kulturális Központban, ahol egy zárt és nagyon színvonalas játszó – és közösségi tér fogadja csoportjainkat. A délutáni foglalkozás 14:00-kor kezdődik. Itt elsősorban a délelőtt megtanult elemek játékszituációkban történő alkalmazására törekszünk.

A nap végén 16:00-tól várjuk szeretettel a szülőket a remélhetőleg fáradt gyermekekért. A tábor utolsó napján házibajnokságot szervezünk és különböző ajándékokkal tesszük felejthetetlenné az együtt töltött szép hetet.

(Jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, illetve a +36-30/538-6826 vagy a +36-30/655-8392-es telefonszámon lehet.)